Arcana Art / Lijstenmakerij Barneeld


Anthonie Fokkerstraat 65B 3772 MP Barneveld
0342 769 047 Klik om te bellen

Over Arcana Art / Lijstenmakerij Barneeld

Arcana Art is een servicegerichte lijstenmakerij en winkel/verzendhuis in kunstschildersmaterialen.

Wij hebben vele lijsten in ons assortiment, waaronder de lijsten van GB, Vadia, Bowart en Barth. Ook ons assortiment in katoenen en linnen schildersdoeken is zeer breed en van een uitstekende kwaliteit.

Onze medewerkers geven u graag advies om uw werk nog beter tot zijn recht te laten komen. Ook beschikken wij over een inlijst service voor ondernemingen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak buiten de winkeltijden om en laat u adviseren over de vele mogelijkheden.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor: (losse) passe-partouts, wissellijsten, ophangsystemen etc. Certificaat? Geboorte borduurwerk? Foto voor een afscheid van een collega? Maar ook de eerste schoentjes van uw (klein)kind, uw bruidsjurk of iets anders waar u goede herinneringen aan heeft. Onze gecertificeerde lijstenmaker met zijn jarenlange ervaring geeft u graag een goed advies. Bel of mail ons gerust met uw vraag of kom langs voor een vrijblijvend advies.

Daarnaast staan wij al sinds jaar en dag bekend als het adres voor de unieke 2-zijdige Combiframe baklijsten. Deze zijn verkrijgbaar in een DHZ en kant-en-klaar versie.

Op het gebied van acryl- en olieverf voeren wij de topmerken Talens, Ara en Old Holland van de Old Holland fabriek te Driebergen.

Arcana Art / Lijstenmakerij Barneeld in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Passepartout
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Onze locatie

Arcana Art / Lijstenmakerij Barneeld


Anthonie Fokkerstraat 65B 3772 MP Barneveld
0342 769 047 Klik om te bellen