sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Grote Haverstraat 20
    3841 AV Harderwijk
  • 0341 432305

lijstenmakerij-harderwijk

Al vele jaren  specialist in alles op het gebied van lijsten. Of het nu gaat om het inlijsten van kunst of het maken van een passe partout voor een familie foto, we helpen u graag.

Met liefde voor het vak werken wij nog steeds graag aan al uw lijstwerken. Over de jaren heen zijn wij natuurlijk ook meegegaan met de hedendaagse technologie, maar altijd nog net zo secuur als met de hand en het oog voor vakmanschap. Wij staan er om bekend om kwaliteit te leveren, dat mag ook en is vaak ook één van de grootste eisen die u zult hebben aan ons werk. Centraal in Harderwijk met op het eerste oog een klein, warm en ambachtelijke zaak, maar laat schijn niet bedriegen, want ook wij hebben alles in huis aan apparatuur en gerichte kennis om voor u de juiste lijst te maken.

 

Wilt u een passend advies ?
Mail of bel voor een afspraak, of kom langs in onze winkel in Harderwijk.

Als Lijstenmaker van het jaar 2015 uitgeroepen!

 

Tijdens de algemene jaar vergadering van de branche vereniging Art en Frame is onze Krista uitgeroepen tot lijstenmaker van het jaar 2015.  De beoordeling van haar werk door de vakjury en de publieks jury, was zo lovend dat Krista in alle categorieën een prijs wist te behalen. Niet eerder werden er zoveel prijzen aan één lijstenmaker toegekend.lijstenmakerij-harderwijk in het kort

Diensten

  • Maken van lijsten op maat
  • Verkoop van lijsten

Leveringen aan

  • Bedrijven
  • Particulieren