sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuwstraat 3
    2651 CG Berkel en Rodenrijs
  • 010-3160577

Lijstenmakerij Lansingerland

Lijstenmakerij Lansingerland is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Nieuwstraat 3. Naast het inlijsten van borduurwerken lijsten wij o.a. ook prenten, schilderijen, foto’s en posters.

Tevens heeft Lijstenmakerij Lansingerland ook een collectie woonaccessoires en kado artikelen in zijn assortiment met o.a. metalen borden, voertuigen en blikken, klokken, lijsten, tekstborden en nog veel meer. Deze artikelen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Bij lijstenmakerij Lansingerland kunt u terecht voor een goed en eerlijk advies. U heeft keuze uit meer dan 1000 verschillende profielen en kleuren van o.a. Vadia, Eurolijsten, Starframe en Larson Juhl.

Er is een keuze uit strakke en moderne, maar ook klassieke en barok profielen, dus voor elke afbeelding is er wel een lijst te vinden.

Bent u opzoek naar een mooie spiegel voor in uw huis of bedrijf, maar u wilt geen standaard spiegel die overal te vinden is, ook daarvoor kunt u bij Lijstenmakerij Lansingerland terecht. Wij kunnen elke spiegel op maat leveren, geslepen ongeslepen, met verzet of zonder verzet.

Kom eens langs aan de Nieuwstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Wij zijn geopend op woensdag van 10.00 – 17.00 uur, zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op afspraak. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@lijstenmakerij-lansingerland.nl  De afspraak kan ook 's avond tussen 19.30 en 21.00 uur.


Foto's van Lijstenmakerij LansingerlandLijstenmakerij Lansingerland in het kort

Diensten

  • Maken van lijsten op maat
  • Verkoop van lijsten

Leveringen aan

  • Bedrijven
  • Kunsthandel
  • Particulieren