FRAME4U


Donauweg, 23 23 1043 AJ Amsterdam
+31207603626 Klik om te bellen

Over FRAME4U

Als onderdeel van het Amsterdam Art Center neemt lijstenmakerij FRAME4U een bijzondere plek in. Direct in de entree tref je ons al aan. Slechts gescheiden door een glazen wand genieten de bezoekers van een ambacht.

Samen meer dan 50 jaar ervaring; de lijstenmakers van FRAME4U.

 Bas van Crimpen – “De plek, de collega’s en het werk. Eigenlijk is het geen werk, mijn dag vliegt om, ik creëer mooie dingen en maak mensen blij. Ik was nog maar 22 jaar toen ik begon als lijstenmaker in de binnenstad. Na een tijdje bij FRAME4U terecht gekomen en een paar jaar later heb ik weer mijn vleugels uitgeslagen. Na 7 jaar kwam er weer een plek vrij bij FRAME4U. Ik was zeer welkom en wist toen wat ik gemist had. Nu werk ik hier in totaal alweer 18 jaar.”

Daan Noordewier – “Voor mij was het heel simpel; Na mijn opleiding in Antwerpen als ambachtelijk schilder en decoratietechnieken was ik blij aan de slag te kunnen bij KUNSTUITLEEN.NL (toen nog ART4U genaamd). Multifunctioneel medewerker heette dat. Uiteindelijk trok de lijstenmakerij het meeste aan mij. Ambacht, het directe contact met de klanten en het verbluffende effect wat een goede inlijsting kan doen. Het is dankbaar werk. “

Foto's

FRAME4U in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Passepartout
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Onze locatie

FRAME4U


Donauweg, 23 23 1043 AJ Amsterdam
+31207603626 Klik om te bellen