Hans Duijghuisen fotograaf en lijstenmakerij


Zandstraat 115 6658 CR Beneden-Leeuwen
0487-594848 Klik om te bellen

Over Hans Duijghuisen fotograaf en lijstenmakerij

Bij ons bent u aan het juiste adres als u iets om in te lijsten heeft. Onze collectie bestaat uit meer dan 4000 modellen lijsten die in (bijna) alle maten leverbaar zijn. Van zéér eenvoudig en betaalbaar tot zéér exclusief handgemaakt. Wij importeren onze lijsten uit Italië, Spanje, België, Duitsland en bij een aantal top leveranciers in Nederland.
Voorbeelden van wat wij in kunnen lijsten: Schilderijen, tekeningen en drukwerk in alle vormen en maten. Kleding, Medailles (waaronder koninklijke onderscheidingen). Borduurwerken, uiteraard alle foto's, enz. enz. Als u iets ingelijst wilt hebben, ongeacht wat het is kunnen wij het inlijsten.

Uniek in de regio is dat wij ook conserverend in kunnen lijsten volgens de museum-norm met volledig zuurvrije passe-partouts en alle materialen die hier voor benodigd zijn.
Wij onderscheiden ons van overige lijstenmakers doordat wij volledige omruilgarantie geven op het totale product. Dat wil zeggen dat als wij iets ingelijst hebben en na enkele weken blijkt het toch niet te bevallen, dan hebben wij graag dat u terugkomt. Wij zullen dan samen met u een passende oplossing zoeken in de vorm van een andere lijst, passe-partout of anderszins. U zult NOOIT ontevreden kunnen zijn over een lijst die door ons geleverd is. 

Hans Duijghuisen fotograaf en lijstenmakerij in het kort

Diensten

Advies op maat en aan huis indien nodig.
Maken van lijsten op maat
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Onze locatie

Hans Duijghuisen fotograaf en lijstenmakerij


Zandstraat 115 6658 CR Beneden-Leeuwen
0487-594848 Klik om te bellen