Jan Gerritsen Inlijst-studio


Schumanpark 131 7336 AS Apeldoorn
055 521 2376 Klik om te bellen

Over Jan Gerritsen Inlijst-studio

Welkom bij Jan Gerritsen Inlijst-studio

Met een jarenlange ervaring, is Jan Gerritsen Inlijst-studio een volwassen bedrijf dat zich kenmerkt door een eigen en heel persoonlijke visie op de markt waarin het opereert.Vaak komt een inlijsting, ondanks goede kwaliteit van het gekozen materiaal, toch niet optimaal tot z’n recht. Het is een vak om de wens van de klant te vertalen in een product waarmee hij zich kan identificeren. Er moet een balans zijn in kleur en formaat, en bovendien kan de inlijsting iets toevoegen aan de sfeer in het interieur. Vanuit jarenlange advieservaring en een permanente verkenning van de markt, heeft Jan Gerritsen inlijst-studio de kennis om, op basis van uw idee of wens, waardevolle objecten te maken die de sfeer in uw omgeving verhogen.

Er zijn directe lijnen met diverse fabrikanten. De contacten met specialisten in en buiten Nederland staan borg voor hoge kwaliteit. Doordat het productieproces in eigen atelier plaatsvind, zijn de levertijden kort - zowel voor individuele inlijstingen, als voor serie- en projectmatige inlijstingen.

Voor het uitzoeken van lijsten heeft u de keuze uit een bezoek aan onze showrooms of een bezoek op afspraak bij u. In beide gevallen nemen we de tijd voor u.

Openingstijden:

Ma. t/m Vr. van 09.00 tot 17.00

Zaterdag uitsluitend op afspraak geopend 

Foto's

Jan Gerritsen Inlijst-studio in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Passepartout
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Musea
Particulieren

Onze locatie

Jan Gerritsen Inlijst-studio


Schumanpark 131 7336 AS Apeldoorn
055 521 2376 Klik om te bellen