Lijstenatelier André Weda


Torenstraat 38 1901 EE Castricum
06-30893790 Klik om te bellen

Over Lijstenatelier André Weda

Wij zijn een ambachtelijk werkende lijstenmakerij voor moderne inlijstingen en voor restauraties. Alles wat u wilt bewaren, lijsten wij in. Dat doen wij passend bij uw wensen en passend bij het werk. Wij luisteren naar wat u vertelt en tussen de regels door.
Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij dan een keuze maken uit ons lijstenaanbod en u een aantal mogelijkheden laten zien. Wij hebben dan al een beeld van hoe het ingelijste werk er uit komt te zien. Als u dat nog niet heeft, kunnen we u dat laten zien door gebruikt te maken van ons speciale computerprogramma. U kunt daarna een weloverwogen keus maken.
Voor alle inlijstingen gebruiken wij zuurvrije materialen om uw werk zo optimaal mogelijk te conserveren en desgewenst UV-werend glas. Dit glas leveren wij in een prachtig ontspiegelde kwaliteit en in standaard kwaliteit. Indien u dit wenst komen wij naar u toe om advies te geven of u kunt een afspraak maken voor maandag of dinsdag om u in alle rust te laten adviseren over de juiste inlijsting.
Het hout dat wij gebruiken is FSC-gekeurd.

Foto's

Lijstenatelier André Weda in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren