Lijstenatelier André Weda


Torenstraat 38 1901 EE Castricum
06-30893790 Klik om te bellen

Over Lijstenatelier André Weda

Wij zijn een ambachtelijk werkende lijstenmakerij voor moderne inlijstingen en voor restauraties. Alles wat u wilt bewaren, lijsten wij in. Dat doen wij passend bij uw wensen en passend bij het werk. Wij luisteren naar wat u vertelt en tussen de regels door.
Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij dan een keuze maken uit ons lijstenaanbod en u een aantal mogelijkheden laten zien. Wij hebben dan al een beeld van hoe het ingelijste werk er uit komt te zien. Als u dat nog niet heeft, kunnen we u dat laten zien door gebruikt te maken van ons speciale computerprogramma. U kunt daarna een weloverwogen keus maken.
Voor alle inlijstingen gebruiken wij zuurvrije materialen om uw werk zo optimaal mogelijk te conserveren en desgewenst UV-werend glas. Dit glas leveren wij in een prachtig ontspiegelde kwaliteit en in standaard kwaliteit. Indien u dit wenst komen wij naar u toe om advies te geven of u kunt een afspraak maken voor maandag of dinsdag om u in alle rust te laten adviseren over de juiste inlijsting.
Het hout dat wij gebruiken is FSC-gekeurd.

Foto's

Lijstenatelier André Weda in het kort

Diensten

Kunst
Maken van lijsten op maat
Ophangsystemen
Passepartout
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Certificeringen

Commended Framer

Onze locatie

Lijstenatelier André Weda


Torenstraat 38 1901 EE Castricum
06-30893790 Klik om te bellen