Lijstenatelier Baspartout


Maanlander 25 3824 MN Amersfoort
033 456 6558 Klik om te bellen

Passie voor het inlijstvak, en vakmanschap
Conserverend en museaal inlijsten
Niks is te gek om in te lijsten

Over Lijstenatelier Baspartout

Baspartout Lijstenatelier is gevestigd in Amersfoort Noord op het bedrijventerrein Calveen. Al vanaf 1999 adviseren wij met veel passie en liefde voor ons vak voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Alles word zuurvrij en geconserveerd ingelijst in eigen inlijst atelier.

Wij beschikken over een zeer grote collectie lijsten. Profielen in hout, aluminium zowel klassiek als modern. Er is een keuze uit diverse passé-partouts bv linnen, suède, met of zonder motief of een van de 200 kleuren. Wij snijden voor u passe-partouts in elke gewenste maat of kleur die u wilt. Voor 12.00 besteld dan ligt het in de middag voor u klaar, mits het een voorraad item is uiteraard. Wilt u weten welke kleuren er zijn, kom gerust langs dan laten wij u de opties zien.

Alles wordt zuurvrij en conserverend ingelijst. Voor glas zijn er veel mogelijkheden. Er is helder, ontspiegeld, UV-werend en museumglas. Na jaren ervaring kunnen wij u deskundig advies geven bij het inlijsten van het meegebrachte werk. Ons motto is: niets is te gek om in te lijsten van reproductie, foto’s tot insecten, babypakjes, schoenen het maakt ons niet uit wij lijsten het in. Tevens verkopen wij spiegels met of zonder facet, passe-partouts, wissellijsten en Stas ophangsystemen.

Ma & di uitsluitend op afspraak! Woe t/m vrij 9.00 – 17.00 (kan ook op afspraak) Op zaterdag hebben wij een vrije inloop voor iedereen die de tijd zelf wil bepalen. Wilt u er dan wel rekening mee houden dat de kans bestaat dat u even moet wachten, dat kan uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Bel, mail of plan uw winkelbezoek.

You name it, we frame it

Lijstenatelier Baspartout in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Passepartout
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lijstenatelier Baspartout


Maanlander 25 3824 MN Amersfoort
033 456 6558 Klik om te bellen