Lijstenatelier Baspartout


Maanlander 25/A 3824 MN Amersfoort
033-4566558 Klik om te bellen

Over Lijstenatelier Baspartout

Lijstenatelier Baspartout is gevestigd in Amersfoort Noord op het bedrijventerrein Calveen.

Al vanaf 1997 adviseren wij zowel voor de particulieren als de zakelijke markt. Met o.a. het inlijsten maar ook het inrichten, zoekopdrachten bemiddeling en aankoop van kunst. Tevens verkopen wij spiegels met of zonder facet, beelden, wissellijsten en stas ophangsystemen.

Wij beschikken over een zeer grote collectie lijsten. Profielen in hout, aluminium zowel klassiek als modern. Er is een keuze uit diverse passé-partouts bv linnen, suède, met of zonder motief of een van de 200 kleuren. Alles wordt zuurvrij en conserverend ingelijst. Voor glas zijn er veel mogelijkheden. Er is helder, ontspiegeld, UV-werend en museumglas. Na jaren ervaring kunnen wij u deskundig advies geven bij het inlijsten van het meegebrachte werk. Ons motto is: niets is te gek om in te lijsten van reproductie, foto’s tot insecten, babypakjes, schoenen het maakt ons niet uit wij lijsten het in.

Wij snijden voor u passe-partouts in elke gewenste maat of kleur die u wilt. Voor 12.00 besteld dan ligt het in de middag voor u klaar, mits het een voorraad item is uiteraard. Wilt u weten welke kleuren er zijn, kom gerust langs dan laten wij u de opties zien.

Lijstenatelier Baspartout in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Passepartout
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lijstenatelier Baspartout


Maanlander 25/A 3824 MN Amersfoort
033-4566558 Klik om te bellen