Lijstenmakerij Harderwijk


Smeepoortstraat 26 3841 EJ Harderwijk
0341 432 305 Klik om te bellen

Over Lijstenmakerij Harderwijk

Al vele jaren  specialist in alles op het gebied van lijsten. Of het nu gaat om het inlijsten van kunst of het maken van een passe partout voor een familie foto, we helpen u graag.

Met liefde voor het vak werken wij nog steeds graag aan al uw lijstwerken. Over de jaren heen zijn wij natuurlijk ook meegegaan met de hedendaagse technologie, maar altijd nog net zo secuur als met de hand en het oog voor vakmanschap. Wij staan er om bekend om kwaliteit te leveren, dat mag ook en is vaak ook één van de grootste eisen die u zult hebben aan ons werk. Centraal in Harderwijk met op het eerste oog een klein, warm en ambachtelijke zaak, maar laat schijn niet bedriegen, want ook wij hebben alles in huis aan apparatuur en gerichte kennis om voor u de juiste lijst te maken.

 

Wilt u een passend advies ?
Mail of bel voor een afspraak, of kom langs in onze winkel in Harderwijk.

Als Lijstenmaker van het jaar 2015 uitgeroepen!

 

Tijdens de algemene jaar vergadering van de branche vereniging Art en Frame is onze Krista uitgeroepen tot lijstenmaker van het jaar 2015.  De beoordeling van haar werk door de vakjury en de publieks jury, was zo lovend dat Krista in alle categorieën een prijs wist te behalen. Niet eerder werden er zoveel prijzen aan één lijstenmaker toegekend.

Lijstenmakerij Harderwijk in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lijstenmakerij Harderwijk


Smeepoortstraat 26 3841 EJ Harderwijk
0341 432 305 Klik om te bellen