lijstenmakerij ISgelijst Vleuten


Schoolstraat 51 3451 AB Vleuten
030-7558227 Klik om te bellen

Over lijstenmakerij ISgelijst Vleuten

Lijstenmakerij ISgelijst is het adres in Vleuten en omgeving voor het vakkundig laten inlijsten van alles wat u de moeite waard vindt, van kindertekening tot kunstwerk. In onze winkel & atelier geven wij u een persoonlijk en uitgebreid  advies over de mogelijkheden.

Elke inlijsting is uniek

Elke inlijsting is uniek en een uitdaging om er voor u iets moois van te maken. Of het nu gaat om een kindertekening, foto, kledingstuk, zeefdruk, canvasdoek, borduurwerk, sieraad, litho of een 3D-inlijsting zoals een bruidsjurk, bruidsboeket of een paar kinderschoentjes.

Rijke selectie lijsten

Onze collectie lijsten is breed en voor elk budget. U heeft de keuze uit houten profielen en aluminium profielen, over de hoek verwerkte lijsten in talloze varianten en afwerkingen en wissellijsten.  Samen met u stemmen wij de keuze van de lijst af, afgestemd op uw in te lijsten werk en omgeving.

Wij nemen heel graag wat meer tijd om samen met u een geslaagde combinatie te maken! Het resultaat is een perfecte inlijsting voor aan uw wand waar is jaren lang van kunt genieten!

 

STAS ophangsystemen

Wij zijn ook dealer van STAS ophangsystemen. STAS biedt een compleet scala aan ophangsaystemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel , eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.  Kom langs in onze winkel waar u een uitgebreid overzicht kunt zien hangen van diverse rail types, met of zonder verlichting.  

Spiegels op maat 

Zoekt u een spiegel? Met of zonder lijst, een standaardformaat of juiste één op maat gemaakt? Met of zonder facet of in een bestaande lijst? Allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben. Componeer uw eigen spiegel met een lijst en formaat naar uw keuze! Wij verzorgen tevens spiegels voor uw badkamer, met eventuele uitsparingen voor verlichting, een blinde ophangset of spiegelverwarming.

Kom langs in onze winkel en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor uw perfecte spiegel.

 Waarom ISgelijst

 • Vakkundig advies
 • Uitstekende prijs
 • Voor ieder budget een lijst
 • Snelle levertijden
 • Gebruik van kwaliteitsmaterialen
 • Houten en aluminium lijsten
 • Van modern tot klassiek
 • Ruime voorraad wissellijsten
 • Gratis parkeren voor de deur
 • 2300m van The Wall
 • Werkzaamheden in eigen atelier

 

Heeft u vragen? Neemt u contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord. 

Hartelijke groet, Tamara KerklaanFoto's

winkel

lijstenmakerij ISgelijst Vleuten in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

lijstenmakerij ISgelijst Vleuten


Schoolstraat 51 3451 AB Vleuten
030-7558227 Klik om te bellen