LIJSTENMAKERIJ van BAARN


Oosterstraat 123 123A 3742 SN Baarn
0618750488 Klik om te bellen

Over LIJSTENMAKERIJ van BAARN

Lijstenmakerij van Baarn

Lijstenmakerij van Baarn is de betere Lijstenmakerij en inlijsterij van Baarn waar wij, gevoel voor ambacht en trends, uw in te lijsten werk optimaal tot zijn recht laten komen. Al het lijstwerk vindt in eigen atelier plaats. Hier worden de lijsten gemaakt en uw werk ingelijst, exact op maat en uitvoering, als met u is afgesproken.

Verkoop is bij ons veel meer dan verkopen alleen. Natuurlijk willen we verkopen want daar ontleent onze zaak zijn bestaansrecht aan, maar:

Beslist belangrijk vinden wij dat uw keuze de juiste is. Als uw werkstuk eenmaal bij u aan de wand hangt dan moet het een harmonieus geheel zijn, passend bij zijn omgeving, en, nog veel belangrijker, passend bij uw smaak, stijl en beleving.

U kunt rekenen op ons geduld, advies en juiste begeleiding, bij het maken van uw keuze. Pas nadat u en wij overtuigd zijn van de perfecte compositie dan maken we een unieke lijst op maat voor u, persoonlijk en exclusief.

Onze "meester" lijstmaker is de meest ervaren ambachtsman van Amsterdam. Met zijn "meer dan 40 jaar" ervaring weet hij telkens weer een uniek en persoonlijk werkstuk af te leveren.

Overige kenmerken zijn:

- De redelijke prijs - kwaliteit verhouding - U wordt altijd door een van de inlijsters zelf geholpen, waardoor bij de keuze van uw lijst alle aspecten en mogelijkheden tot in ieder detail worden besproken. - Spoedopdrachten zijn meestal te realiseren. - Wij staan voor kwaliteit van de lijsten die we afleveren, het moet gegarandeerd goed zijn en goed blijven (ten minste 15 jaar garantie, daarna ga ik met pensioen).

LIJSTENMAKERIJ van BAARN in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Onze locatie

LIJSTENMAKERIJ van BAARN


Oosterstraat 123 123A 3742 SN Baarn
0618750488 Klik om te bellen