Prins Lijsten


Adelborst van Leeuwenlaan 5B 2172 AA Sassenheim
0252543863 Klik om te bellen

Over Prins Lijsten

Lijstenmakerij Prins Lijsten in Sassenheim staat voor meer dan een halve eeuw vakmanschap in lijstwerk en kunstzorg.
Begonnen als Flippo Lijsten en vanaf 2019 verder gegaan onder Jos Prins met een nieuwe naam: Lijstenmakerij Prins Lijsten, Sassenheim.
De opdrachtgevers van Lijstenmakerij Prins Lijsten zijn galeriehouders, musea, veilinghuizen en kunstliefhebbers. Een juiste omlijsting versterkt de kunst, die natuurlijk in goede conditie moet zijn wil het zich optimaal profileren.
Prins Lijsten levert alle soorten lijsten, van klassiek tot modern. Nieuw en gebruikt.
Daarnaast repareert Lijstenmakerij Prins Lijsten lijsten, op ambachtelijke wijze. Dit is voor 90% handwerk want machines kunnen het specialisme nooit voor 100% overnemen. Alle werkzaamheden worden door Lijstenmakerij Prins Lijsten uitgevoerd in eigen atelier, met specifiek gereedschap en een grote dosis ervaring en inzicht.
In het atelier zorgt Lijstenmakerij Prins Lijsten ook goed voor beeldende kunst. Schoonmaken, restaureren, vernissen en/of verdoeken, het blijft een vak apart. Het vak van Lijstenmakerij Prins Lijsten, of Ons vak.
Dat brengt Lijstenmakerij Prins Lijsten al meer dan 50 jaar met liefde en toewijding in de praktijk, of het nu gaat om dat éne dierbare schilderij of een reeks kostbare museumstukken. Lijstenmakerij Prins Lijsten is u graag van dienst. Op werkdagen en nu ook op zaterdagmorgen.
Kom eens langs! 

Prins Lijsten in het kort

Diensten

Kunst
Maken van lijsten op maat
Passepartout
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Particulieren

Onze locatie

Prins Lijsten


Adelborst van Leeuwenlaan 5B 2172 AA Sassenheim
0252543863 Klik om te bellen