't Prentenkabinet


Papiermakerstraat 5 3881 BK Putten
0341360527 Klik om te bellen

Over 't Prentenkabinet

Het mooie, oude pandje aan de Papiermakerstraat 5 in Putten, aan de rand van het centrum is de ideale entourage voor de verkoop van kunst. De locatie oefent veel aantrekkingskracht uit op kunstenaars, kunstliefhebbers en belangstellenden die hier gemakkelijk even binnenlopen.
De sfeer is gezellig en ontspannen, men kan rustig rondkijken en alles op zich laten inwerken.

De zaak heeft compleet ingelijste schilderijen in diverse genres en stijlen. Van abstract naar figuratief, stillevens en nog veel meer.  Er is werk van o.a. Ronald Boonacker, Clemens Briels, Christiane Middendorf, Jochem de Graaf en Henk Helmantel.
De prijzen variëren van laag en zeer betaalbaar tot ver daarboven, er is voor elk wat wils.

Inlijsten
’t Prentenkabinet verkoopt niet alleen klassieke en moderne kunst, maar is ook gespecialiseerd in het zeer vakkundig inlijsten van schilderijen, landkaarten, kunstzinnige reproducties, borduurwerken, (trouw) foto’s etc. en verder alles waar mensen waarde aan hechten, van knuffelbeer tot doopjurk. Alles is mogelijk.

De collectie lijsten waarmee gewerkt wordt is zeer gevarieerd. Lijsten zijn er van hout en aluminium in modern tot klassiek in diverse maten en kleuren. Geïnspireerd door actuele woonkleuren en dessins wordt de woonmode op de voet gevolgd.

De zaak munt uit in kennis en goed vakwerk. U kunt een geliefd kunstwerk of dierbare herinnering met een gerust hart overlaten aan het vakmanschap van ’t Prentenkabinet .
Waar het met veel plezier en liefde voor u wordt ingelijst. 
 


Ook voor een origineel kunstcadeau is dit het aanbevolen adres. Parkeren is gratis!


Foto's

't Prentenkabinet in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

't Prentenkabinet


Papiermakerstraat 5 3881 BK Putten
0341360527 Klik om te bellen