Twentse Lijstenmakerij


Twentepoort Oost 42-13 7609 RG Almelo
06-33903444 Klik om te bellen

Over Twentse Lijstenmakerij

TWENTSE LIJSTENMAKERIJ

WIE ZIJN WIJ EN WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN !

Uiteraard zijn wij allereerst een ambachtelijke lijstenmakerij welke lijsten maakt voor o.a. fotografen, kunsthandelaren, galerieën, projectinrichters, architecten maar vanzelfsprekend ook voor de kunstenaar en de particulier.
Daarbij is een keuze uit ruim 2000 houten en 300 aluminium profielen welke ruim voorradig zijn. Daarnaast hebben wij op Twentepoort oost 42-13 in Almelo niet alleen onze werkplaats maar ook een galerie waar men een zeer ruime keuze heeft in tal van originele schilderijen van vele gerenomeerde kunstenaars.
Ook voeren wij een ruim assortiment van repro's , posters en spiegels. Voor diverse ophangsystemen kunnen wij u ook adviseren voor zowel thuis als op het bedrijf.
Tevens kunnen wij voor u van alles in opdracht laten schilderen zoals portretten en muur- en plafondschilderingen.
Verder hebben wij voor de kunstenaars een ruime sortering aan een hoge kwaliteit echt linnen doeken welke wij op elk gewenste afmeting leveren,daarbij horen natuurlijk ook de schildersezels.
Wij adviseren en verzorgen ook complete projectinrichtingen voor alle wand en presentatiemiddelen waar je niet alleen aan kunst hoeft te denken maar ook aan plan- en whiteborden, landkaarten, flipovers, beamers of digitale presentatieborden.
Op vaste tijden zijn wij aanwezig en wel donderdag en vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 14.00 uur , daarnaast zijn wij altijd bereid na telefonisch overleg op een ander tijdstip wat af te spreken.

KORTOM: Kom eens vrijblijvend langs voor een kop koffie en een kijkje in onze zaak!


Twentse Lijstenmakerij
Adresgegevens: Twentepoort Oost 42-13
7609 RG Almelo
Tel : 06-33903444

Foto's

Twentse Lijstenmakerij in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Twentse Lijstenmakerij


Twentepoort Oost 42-13 7609 RG Almelo
06-33903444 Klik om te bellen