van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede


Frankeneng 20A-7 6716 AA Ede
06 28997714 Klik om te bellen

Over van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede

Van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij & Restauratie Ede heeft lijsten op maat gemaakt, passe-partouts, schilderij-, etsen, litho's, foto's en posterlijsten. Ook restaureren wij schilderijen en lijsten. U kunt bij ons terecht voor het inlijsten van diverse werken zoals etsen, aquarellen, tekeningen, litho’s, schilderijen, posters, tegels, medailles, een certificaat, diploma, borduurwerk, speciale foto, schoentjes of kleding van uw kind, een bruidsjurk, doopjurk of iets anders van emotionele waarde of waar u herinneringen aan heeft. Wij geven u graag advies.

Bel of mail ons gerust met uw vraag of kom langs voor een vrijblijvend advies. U kunt uw kunstwerk of object met dierbare herinnering met een gerust hart overlaten aan het vakmanschap van Van Suchtelen van de Haare, Lijstenmakerij & Restauratie Ede, waar het vakkundig voor u wordt ingelijst. Zoekt u een origineel kunstcadeau? Een schilderij met uw eigen idee of kleurstelling? Dan is dit het aanbevolen adres.

We werken maandag t/m woensdag op afspraak. Donderdag, vrijdag en zaterdag van van 11.00 tot 16.00 uur. Tenzij anders aangegeven op onze website

U kunt ons vinden tegenover Boels en naast Tulp-Bijl. Bij de witte pilaar met de tekst 'Houtconstructie' kunt u het parkeerterrein op. Parkeren is gratis!

Foto's

Giclée 2
Giclée
Nieuwe showroom
Familiebedrijf van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij & Restauratie Ede
6 dagen per week open

van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede in het kort

Diensten

Kunst
Maken van lijsten op maat
Passepartout
Restauratie van schilderijen en lijsten
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Kunsthandel
Musea
Particulieren

Artikelen

Vanaf 10 januari 2022 heeft Ede een lijstenmakerij

Van Suchtelen van de Haare, Lijstenmakerij Ede heeft lijsten op maat gemaakt, passe-partouts, schilderij-, foto´s en posterlijsten. Ook restaureren wij lijsten en schilderijen. U kunt bij ons terecht...

Onze locatie

Logo van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede

van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede

van Suchtelen van de Haare | Lijstenmakerij Ede


Frankeneng 20A-7 6716 AA Ede
06 28997714 Klik om te bellen